четвъртък, 6 декември 2007 г.

Седем, почти като една седмица

Хубаво е да съумяваш да си държиш на думата, когато си дал такава, а не да забравяш важни обещания. Отново часът е след 12, но публикация трябва да има.

Трудно е днес да се избере конкретна тема. Затова мога да прелетя през случилото се напоследък.

Неприятно се изненадах от скандала с преподавател от ФЖМК. Доста мои негативи са събрали хора от там, но такова нещо не съм очаквала. Незабавната реакция на висшестоящ е задължителна. Подобни лица не трябва да бъдат допускани в СУ, ФЖМК или на места, където работят нормални хора...Информира ни "Наблюдател".

Посрещнахме националите ни по волейбол, които извоюваха виза за олимпийските игри в Пекин, а не се сетихме един лев/евро/долар да им дадем премиално за постижението. Несъвършено ли? Нечувано!

Отваря се отново сметището край Суходол. До кога?

Цените на олиото, баничките, сиренето, яйцата, рибата...(и така до безкрай) стремглаво продължават да растат. Въпроси не задавам. Отговорите вече ги знам.

Второ действие си получи и фарса за "мита за Баташкото клане". Не знам до къде ще се стигне. Случаят, обаче, трябва да се следи. Показателен може да се окаже за добра тенденция...

Избори имаше в Русия. Бяха фарс и всички го знаем. И какво от това? Подробности от Mediapool.


Всичко това е съвсем накратко, избрано на почти произволен принцип. ;) Защото и едно несъвършенство на ден ни е достатъчно, не ли?

(Блогът вече е с трима автори. Очаквам още интерес и тяхното включване. :))

Няма коментари: