четвъртък, 29 ноември 2007 г.

Ден втори

В несъвършено общество живеем и трябва да се примиряваме с ежедневните си мъки и неволи...или да ги променяме. На всеки според силите. Пътят може да бъде различен. Можеш дори сам да го проектираш. Ако имаш огромно желание, малко, но достатъчно късмет и хора до себе си, които да ти вярват. Подкрепата също не е излишна.

Покушение след покушение. До кога??? Получава се повторение, но наистина, кой може да ми отговори с точност на въпроса? Има ли някой силите и способностите да достигне до този толкова важен отговор, от който зависи оцеляването и/или спокойствието ни.


Агенция "Фокус" ни напомня на какви ужасии сме се наслушали/нагледали през изминалата вече част от 2007-ма. Днес пък бе тежко прострелян, насред оживено място в София, 37-годишният Мартин Захариев Първанов.

Понякога имам чувството, че българите сме по-несъвършени от всички останали народи. Или поне от останалите европейци. Дано само аз да си го мисля и да не съм права. Дано и другите мислят същото за себе си. Не за нас. Макар че ние от чуждото мнение рядко се интересуваме...

Няма коментари: